Archive for the Category » medeltid «

20års jubileum på Tornerspelsbanan

Är hemma från Ekenäs igen, har haft en härlig helg men en hel del nostalgikänningar. För 20 år sedan började riddarspelen på Ekenäs slott, jag var med då och nu så stog jag igen på banan och fotade bl a en riddare som även han var med för 20 år sedan. I dag avslutade han sin karriär, han och hans häst ska gå i pension från riddarsvängen. Han har haft samma häst under dessa 20 år! Granit är idag 28 år och detär väl kanske en helt okej pensionsålder för en riddarhäst =)

Johnny & Granit tackar för sig efter 20 år

 

 

Fler bilder från helgen kommer upp vid ett senare tillfälle =)

Äntligen lördag – dags för EKENÄS!

Yes! Då ska jag bara bära ut det sista, be en bön till vädergudarna och sen rullar jag mot Ekenäs Slott och deras 20års jubileum för tornerspelen. Jag har ju själv varit med precis i början samt några år i mitten så det är ett kärt gammalt återseende. Dock har jag inte varit där som anlitad fotograf förr men jag känner ju området, naturen, slottet och framför allt – hästarna/ryttarna väl så jag tror det kommer bli finfina bilder!

 

Är ni i trakten av Linköping i helgen – missa inte Riddarspelen på Ekenäs Slott!

Redo att åka

Är packad o glad… nä.. Klar menar jag så klart! Hade tänkt åka tidigt i morgonbitti men är så sugen på att dra redan ikväll. Vi får helt enkelt se vad mannen känner. Har ju liksom sagt hela tiden att jag åker tidigt lördag så han kanske blir gramse på mig ;)

Är i a f laddad som f-n inför helgen och det ska bli skoj att träffa en massa goa kompisar igen och förhoppningsvis leverera fina bilder efteråt!