Archive for » februari, 2012 «

inställt

Kvällens kurs blev inställd eftersom stackars Dan har blivit magsjuk. Fast jag är rätt nöjd ändå med tanke på halkan.

Men jag tänkte visa upp hemläxan tills i kväll iaf. Uppgiften var att fotografera något som man håller nära hjärtat:

utmanad

Dan kläcker ur sig via facebook nu på morgonen att vi båda borde ta foton på ett speciellt sätt och sen publicera dom på facebook bara för att se hur det blev när två göra samma sak s a s. Tanken är rolig och genast började jakten på det som behövdes. Bilden är inte tagen än men jag hoppas kunna göra det snart, dock krävs det skymning och jag jobbar kväll den här helgen så jag vet inte om jag hinner med det. Återstår att se. Det är iaf roligt att bli utmanad, att bli ”tvingad” till nya tankebanor och nya arbetssätt. Sen om resultatet blir bra, ja det återstår att se.

I onsdags började kursen och vi är verkligen en salig blandning av fotografer, alla på olika nivåer och jag tror att den kommer bli givande, förhoppningsvis känner alla deltagare det så :)

På datorfronten sker det lite utveckling, fick ett sms här om dagen där det stod att dom beställt nya reservdelar till den. Det kändes bra för det måste innebära att skadan täcks av garantin annars borde dom iaf ha frågat mig om jag ville att de skulle laga den iaf. Det negativa är att det skulle ta sex till åtta dagar innan de fick delarna… Puuhhh det är trist utan dator…

datorlös i 3 veckor!

Har blivit tvungen att lämna in datorn på lagning och kommer vara utan dator i ca 3 veckor. Under den tiden kommer det vara dåligt med uppdateringar här.

ROLIGT är det dock att fotokursen med Dan Crona börjar på onsdag!! :-)

Eftersom jag kan uppdatera via mobilen blir det kanske några sporadiska rapporter från kursen.

Ha det gott där ute i kylan :-)