Archive for » april, 2012 «

Måleriet

Jag har inte bara foto som ett stort intresse utan jag målar också, här är några av mina senaste alster samt en bild på min ”atelje”

Stilltje

Det är stilltje här på bloggen men inte i verkligheten. Har fått en chans att hänga på Dan på fotojobb näta vecka – ska bli jäkligt intressant att se honom jobba – jag tror stenhårt på detta att lära sig av andra mer erfarna fotografer.

Besöket på fotografiska gav inspiration som alltid och jag drömmar stenhårt om ett eget mörkrum men tyvärr har jag inte hittat mina grejer än. Har även ett fotoprojekt på gång och ska beställa hem lite rekvisita och sen så ska det rulla igång också.
Idag verkar äntligen våren ha kommit till södermanland så nu blir det lite trädgårdsarbete – dock utan kameran… eller… nä den får allt hänga på ut!

Smygöppning

Idag vaknas det äventyr i 08land. Ett par goda vänner öppnar en ny butik i stockholm och vi ska dit på smygöppning idag. Kamerorna är laddade och jag hoppas kunna lägga upp lite bilder här när butiken väl har öppnat! Jag ska även passa på att ta lite andra bilder när jag ändå är i farten – har ju en utmaning från Dan att leverera!

Inser att Dan ( http://dancrona.wordpress.com ) har haft samma tankegångar som mig vad det gäller tävlingen men han skickade in sina bilder till skillnad från mig. Jag fegade ur ;) men jag hoppas det dyker upp andra tävlingar som jag kan ställa upp i.

Ahh just det – i dag är det första April men inget av det jag skrivit är ett skämt – jag lovar!