Packning & Förberedelser

Japp, då drar jag mot Linköping tidigt lördag morgon och just nu försöker jag se till att allt kommer med. Kamerorna rengörs, minneskorten formateras, objektivens putsas och allt ska sen packas. Eller jag ska… snart :)
Kom även på att jag måste packa ner medeltidskläder och matsäck kanske man ska ha i åtanke, bra åka bil musik och sängkläder. PUH!

Försöker komma underfund med vilken vägbeskrivning jag ska lita på då eniro o hitta ger olika tidsangivelser – har iaf bestämt mig för att köra E4an ner – det går smidigast på morgonen och så kan jag ta småvägar hem sen om jag ville det.

Fick tipset om en Westerntävling på söndag och önskemål om att jag ska komma o fotografera – får se om jag hinner få in den i schemat. Vet inte ännu när jag åker hem från Ekenäs.

 

I lördags var det iaf konstrunda på orten och jag for omkring som en tetting för att se alla vackra konstverk. Mest imponerad blev jag nog av Ryno Frieberg som i den sanslösa åldern av 92 fortfarande skapar helt underbara tavlor! Hans barnbarn Elisabeth är också konstnär och hon har bl a gjort en sagolikt stor tavla som jag vart förtjust i. Mer om Ryno hittar ni HÄR. Om ni är nyfikna på Elisabeth Friebergs konst – ta en titt HÄR

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Camilla says:

  Hoppas du får det roligt på Ekenäs!
  Jag ser fram emot det jättemycket, har inte varit där sedan jag var liten. :)

  • fotofori says:

   Detsamma! Jag gör något av ett personligt jubileum då jag faktiskt var med på de första spelen på Ekenäs för 20 år sedan, dock som väpnare =)Jag hoppas det blir en härlig helg men bra fotoväder!

 2. Carin says:

  Hej!

  Kul jag fann Ryno Frieberg. Lever han ännu idag?

  Han nämligen en tavla i min ägo föreställande EKOTEMPLET I SÖDERFORS. Ärvt den efter min farfar Ludvig Hederström som var jägmästare, men som jag tyvärr inte minns något av då han dog tidigt.

  Vänligen Carin

  • fotofori says:

   Hejsan Carin!

   Visst lever han än men som jag förstått det är han inte så aktiv längre, synen sviker om jag förstod det hela rätt. Otroligt vackra tavlor har han skapat iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>